Σόφι Καραγιάννη
Σόφι ΚαραγιάννηFounder
Γεια σας!Με λένε Σοφία,είμαι 22 ετών και είμαι τελειόφοιτος νομικής.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια,αποφάσισα πως η νομική ως επιστήμη με προτρέπει αντί της εμβάθυνσης στον αστικό κώδικα να δημιουργήσω έναν κόσμο ομορφότερο:αυτόν τον κόσμο που για μένα είναι μια συνιστώσα θυληκού φύλου,μόδας και επιχειρηματικότητας.
Δέσποινα Σουροβίκη
Δέσποινα ΣουροβίκηCo-founder
Γεια σας! Με λένε Δέσποινα, είμαι 19 χρονών και μόλις ολοκλήρωσα το δεύτερο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Από μικρή ήμουν ανήσυχο πνεύμα και καλλιτεχνική φύση. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έφτιαχνα πράγματα! Πρόσφατα αποφάσισα να μοιραστώ την καλλιτεχνική αυτή ανησυχία μου και μαζί σας, και να φτιάξουμε μαζί κάτι καινούργιο. Να ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις μας και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλύτερο, γεμάτο χρώματα, σκέψεις , ιδέες και όμορφους ανθρώπους. Να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίκτυο φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες, γιατί ένα ταξίδι εκατοντάδων χιλιομέτρων, ξεκινάει από ένα και μοναδικό βήμα. Ακολουθήστε μας, και ανακαλύψτε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας!
Ειρήνη Θεοχαροπούλου
Ειρήνη ΘεοχαροπούλουWorkshop Manager
Ονομάζομαι Θεοχαροπούλου Ειρήνη και είμαι φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ. Έγινα μέλος της ομάδας του Knit2lead γιατί βρίσκω καταπληκτικό το γεγονός ότι μπορώ να προσφέρω σε ανθρώπους γύρω μου μεταδίδοντας τους γνώσεις για κάτι που πραγματικά αγαπώ ,την μόδα. Η ικανοποίηση και το κουράγιο που παίρνουμε στην κάθε ολοκλήρωση ενός workshop δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Πρόκειται για μια προσπάθεια από την οποία έχουμε να πάρουμε πολλά αλλά να δώσουμε ακόμη περισσότερα.
Ειρήνη Σαμαρά
Ειρήνη ΣαμαράIT Director
Ονομάζομαι Ειρήνη, είμαι 21 και σπουδάζω Νομική στο ΑΠΘ. Στον ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να ταξιδεύω, να διαβάζω και να περνάω χρόνο με τους φίλους και τον γάτο μου! Το knit2lead ήρθε στην ζωή μου την κατάλληλη στιγμή, τη στιγμή που έψαχνα και γω τον τρόπο να προσφέρω. Από εκείνη τη στιγμή η ενθάρρυνση των γυναικών έχει γίνει πρωταρχικός μου στόχος. Γιατί σε μια κοινωνία που συνεχώς μας υπενθυμίζει τι δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα η απάντηση μας πρέπει να είναι “Απλά κοίτα με!
Ελένη Σατραζάνη
Ελένη Σατραζάνη Public Relations Manager
Γεια σε όλους! Ονομάζομαι Ελένη Σατραζάνη. Είμαι 21 χρονών και σπουδάζω Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο λόγος που με έκανε να συμμετέχω στο Knit2Lead είναι γιατί πιστεύω στην αξία και την δύναμη της ανιδιοτελούς προσφοράς. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει ένα “φορτίο” μέσα του. Είναι ασύλληπτο το συναίσθημα να ξέρω ότι συνέβαλα με κάποιο τρόπο στο να μειωθεί αυτό το βάρος, να γεννηθεί έστω μια αισιόδοξη, ελπιδοφόρα σκέψη μέσα στο μυαλό ενός συνανθρώπου, ειδικά αν βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση της ζωής του, να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και να βρει το θάρρος να προχωρήσει. Εξάλλου, μια απλή πράξη προσφοράς δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που ξαναγυρνάει σε’ σένα !
Κατερίνα Πιπέρη
Κατερίνα Πιπέρη
Ονομάζομαι Κατερίνα Πιπέρη, είμαι 22 χρονών και σπουδάζω φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Αγαπώ πολύ την μόδα, τα βιβλία και την φωτογραφία. Μέσα από το knit2lead θα ανακαλύψουμε μαζί το μεγαλείο των γυναικών που άλλαξαν και ενέπνευσαν τον κόσμο, με την ελπίδα να κινητοποιηθούμε και εμείς οι ίδιοι. Let the journey begin.