Αυτή την Κυριακή, 8/10/2017, η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στο χωριό Θεσπρωτικό, έπειτα από πρόσκληση του “Μορφωτικού Συλλόγου Θεσπρωτικού”, για την διοργάνωση workshop. Η ηλιόλουστη ημέρα προμήνυε και προετοίμαζε το κλίμα της δράσης μας, η οποία ολοκληρώθηκε με γέλιο και πολλές ξεχωριστές και πολύχρωμες δημιουργίες.

Από νωρίς άρχισαν να μαζεύονται στο χώρο που έχει διαμορφώσει ο Σύλλογος για τις δράσεις του οι “υπέρ-δραστήριες” κυρίες οι οποίες δεν άργησαν να μας καταπλήξουν με το ταλέντο τους στην δημιουργία και με την όρεξη τους για μάθηση! Εξαρχής, το πλάνο ήταν να μάθουμε να φτιάχνουμε κολιέ από μπλουζάκι, κάτι που ακολουθήθηκε, παρατηρώντας όμως τις ικανότητες και την όρεξη των συμμετεχουσών προχωρήσαμε και στην επίδειξη του τρόπου δημιουργίας κασκόλ από μπλουζάκι, καθώς βασίζονται σε παρόμοια τεχνική. Οι αγαπητές κυρίες όμως άφησαν την φαντασία τους να καλπάσει, με αποτέλεσμα να στολίσουν με περίτεχνους τρόπους τα κολιέ και να δημιουργήσουν και βραχιόλια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, ακόμα και καρφίτσες!

 

 

 

 

 

 

 

 

Χωρίσαμε με χαμόγελα ευχαρίστησης και με την υπόσχεση να ανταμώσουμε ξανά σύντομα. Αισθανόμαστε πολύ τυχερές που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε όλα αυτά τα γεμάτα όρεξη για δημιουργία άτομα, τα οποία μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μας προσέφεραν μια ζεστή φιλοξενία και μια μοναδική εμπειρία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον “Μορφωτικό Σύλλογο Θεσπρωτικού” για την συνεργασία, ευχόμαστε ολοένα να μεγαλώνει και να επεκτείνει συνεχώς ακόμα παραπάνω τις δραστηριότητες του, γιατί πραγματικά αποτελεί το στολίδι και δίνει ένα άρωμα ελπίδας σε έναν μικρό τόπο!