Καλωσορίζοντας το νέο έτος, η ομάδα μας σας εύχεται να έχετε μια όμορφη χρονιά, γεμάτη ανατροπές και δημιουργικότητα! Με ανανεωμένη διάθεση και όρεξη για δουλειά σας ανακοινώνουμε την έναρξη νέου κύκλου workshops ραπτικής- που αλλού- στον πολυχώρο ΦΙΞ in art. Το ΦΙΞ in art βρίσκεται στο χώρο του ΦΙΞ, 26ης Οκτωβρίου 15. Τα workshops θα πραγματοποιηθούν 16, 23, 30/01 και 06/02, ώρα 18:00- 20:00 και είναι δωρεάν. Φυσικά, μπορεί να έρθει όποια το επιθυμεί, χωρίς να απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις ραπτικής καθώς θα υπάρχει καθοδήγηση από την αρχή από την ομάδα μας και οι δημιουργίες μας δεν θα είναι περίπλοκες. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ψαλίδι, μεζούρα, κιμωλία ή ιδανικά σαπουνάκι και ύφασμα απλό σταθερό της επιλογής σας. Ιδανικά αντί υφάσματος, φέρτε ένα παλιό σεντόνι. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και στα τέσσερα μαθήματα. Stay tuned στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο Facebook όπου θα δημοσιεύονται περαιτέρω πληροφορίες για κάθε επιμέρους workshop. Φίλες μας, ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά και να δημιουργήσουμε παρέα!

Στον χώρο θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς, με τα έσοδα να πηγαίνουν τόσο στην διατήρηση του χώρου του Fix in Art όσο και σε μία δική μας συμβολική αμοιβή.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/1W43nlGahsEhKV4FDeRBHDS_96REJmrQko7ZR4_XhcA8/viewform?fbclid=IwAR1soye6KPZrTeXdJkKVloNqQ66DmXxOBODaB1XDBUmazSZLRXxiuFhRzhI&edit_requested=true