Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, το 1988. Κόντρα στο κατεστημένο επιλέγει μια διαφορετική νεοσύστατη σχολή, «Πληροφορική με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική» στο πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία. Από εκεί εκτοξεύεται λόγω των μεταπτυχιακών σπουδών της στη Βιομηχανική, Νανοτεχνολογία και Αναγεννητική ιατρική και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Βιοεπιστήμονες στο Πανεπιστημιακό κολέγιο του Λονδίνου και στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

«Έχω γίνει μάρτυρας απαγωγών με σκοπό την αφαίρεση δέρματος από μικρά παιδιά στο Περού. Τέτοιες στιγμές πεισμώνω ακόμα περισσότερο για να συνεχίσω την έρευνά μου, με κάθε κόστος», λέει καθώς το πρόγραμμα που ασχολείται τώρα είναι η δημιουργία τεχνητών οργάνων. Έχει ιδρύσει και τη δική της εταιρεία…

“Transplants Without Donors LLC” (Μεταμοσχεύσεις χωρίς δότες), κάτι που ευελπιστεί να τη βοηθήσει να πετύχει ότι έχει οραματιστεί. Αρχικά να μειωθεί ο αριθμός ασθενών που δε βρίσκουν δότη για μεταμοσχεύσεις, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ελλείψεων. Έπειτα να εξαλειφθεί το παράνομο εμπόριο οργάνων.

Το 2009 έγινε η πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση τεχνητής τραχείας σε έναν ασθενή με καρκίνο τελικού σταδίου.

Αφού φοίτησε στη NASA Academy, ξεκίνησε να δουλεύει στον τομέα Βιοεπιστημών, Νανοτεχνολογίας και Εξερεύνησης του πλανήτη Άρη. Η μελέτη της αφορά τις αλλαγές του νευρικού συστήματος των αστροναυτών, εξαιτίας της αλλαγής της ατμοσφαιρικής πίεσης, αλλά και της ταχύτερης δημιουργίας ιστών στο Διάστημα χάρη στην έλλειψη ατμοσφαιρικής πίεσης.